100% esthetisch, 100% functioneel

Onze visie op interieur draait om een symbiose van functionaliteit en esthetiek. Een perfect huwelijk  tussen tijdloze, stijlvolle ruimtes en  jouw manier van leven.

Met oog voor detail starten we aan elk project. Van bij het eerste gesprek ligt de nadruk op jouw interieurdroom. Onze ontwerpers, adviseurs en vaklui zetten jouw wensen minutieus om in persoonlijke moodboards, 2D- en 3D-tekeningen, en meubilair op maat. Vervolgens gaan we geheel volgens de planning aan de slag in jouw ruimtes.

Perfecte symbiose van schoonheid en comfort

Het puntje na de N. van Noterman

Al onze medewerkers en partners focussen op de hoogste graad van afwerking en plaatsen met zorg alle elementen in jouw interieur. Van de schrijnwerkers over loodgieters tot het team van vloerders en schilders. Noterman zet voor elk project de puntjes op de i. Of beter: het puntje na de n van Noterman.

Noterman team vacature projectleider
Noterman_Knokke-29

Een showroom vol ervaringen

In onze showrooms in Oudenaarde en Knokke beleef je onze visie met alle zintuigen. Meer dan een toonzaal zijn onze showrooms designstudio’s met een groot aanbod aan stalen van kraanwerk, parket, tegels, verfkleuren, natuursteen, keramiek, stoffen enz. Voel zelf de kwaliteit van de materialen, ervaar onze persoonlijke aanpak over een kopje koffie, ontdek onze visie op design aan de hand van inspirerende moodboards. 

Zaakvoerster Lynn geeft je graag een rondleiding doorheen alle mogelijkheden, afwerkingen, technieken en materialen. Ook voor specifieke vragen en advies ben je bij haar aan het goede adres. Welke interieurdromen je ook hebt, bij Noterman vind je het antwoord. 

Om voldoende tijd voor jou en je plannen te kunnen vrijmaken, je onze onverdeelde aandacht te schenken en je in alle veiligheid te kunnen ontvangen, werken we enkel op afspraak. Onze belofte van een 100% persoonlijke aanpak maken we dus van bij de start waar. 

Noterman . Hauwaart 109, B-9700 Oudenaarde . Kustlaan 295-297, 8300 Knokke . +32 55 230 150 . info@noterman.eu . BE 0830.309.409