100% kwaliteit

Het interieur van je dromen, daar geniet je jarenlang van. Noterman gebruikt enkel duurzame materialen en technieken van de hoogste kwaliteit. Die staan een nauwkeurige installatie toe en garanderen dat je interieur ook mooi, tijdloos en functioneel blijft. 

Zowel op vlak van materialen als uitvoering en afwerking streven we de hoogste kwaliteitsnormen na. Dat zie je in onze voorliefde voor eerlijke en kwalitatieve materialen zoals verschillende houtsoorten, natuursteen, corian, composiet en keramiek. Maar ook in de graad van uitvoering en afwerking van elk project dat we in handen nemen, inclusief de nazorg door je projectleider. Ook onze keuze om Cocoon op te nemen in ons assortiment is gestoeld op onze voorliefde voor design, kwaliteit en vakmanschap.

 

Een voorliefde voor duurzame materialen

Vakspecialisten met oog voor detail

Elke medewerker draagt dezelfde Noterman-waarden uit. Als vakspecialisten werken ze enkel binnen hun veld van expertise. Bovendien worden ze constant bijgestaan door Lynn en Bruno Noterman. Het resultaat? Het interieur van jouw dromen als perfecte symbiose tussen design en functionaliteit. Tijdloos en passend bij jouw smaak en levensstijl. 

Een showroom vol ervaringen

In onze showrooms in Oudenaarde en Knokke beleef je onze visie met alle zintuigen. Meer dan een toonzaal zijn onze showrooms designstudio’s met een groot aanbod aan stalen van kraanwerk, parket, tegels, verfkleuren, natuursteen, keramiek, stoffen enz. Voel zelf de kwaliteit van de materialen, ervaar onze persoonlijke aanpak over een kopje koffie, ontdek onze visie op design aan de hand van inspirerende moodboards. 

Zaakvoerster Lynn geeft je graag een rondleiding doorheen alle mogelijkheden, afwerkingen, technieken en materialen. Ook voor specifieke vragen en advies ben je bij haar aan het goede adres. Welke interieurdromen je ook hebt, bij Noterman vind je het antwoord. 

Om voldoende tijd voor jou en je plannen te kunnen vrijmaken, je onze onverdeelde aandacht te schenken en je in alle veiligheid te kunnen ontvangen, werken we enkel op afspraak. Onze belofte van een 100% persoonlijke aanpak maken we dus van bij de start waar. 

Noterman . Hauwaart 109, B-9700 Oudenaarde . Kustlaan 295-297, 8300 Knokke . +32 55 230 150 . info@noterman.eu . BE 0830.309.409