100% ontzorgd

Dat we je alles uit handen nemen, is geen loze uitspraak. Wat we zeggen, doen we. Wat we doen, vertellen we je. 

Van zodra het ontwerp jouw goedkeuring krijgt, gaan de Noterman planners aan het werk. Ons eigen professioneel schrijnwerkatelier krijgt de opdracht het meubilair op maat te maken, onze ervaren loodgieters bereiden het sanitair minutieus voor en ook de schilders en vloerders denken na over de finale afwerking van je ruimtes.

Wat we zeggen, doen we. Wat we doen, zeggen we je.

Projectcoördinatie van A tot Z

Wij coördineren het ganse project voor jou en zorgen dat elke stap voldoet aan onze standaarden. Daarbij heb jij een gevoel van betrokkenheid, zonder dat je ook maar iets zelf hoeft te controleren of begeleiden. 

Wij zorgen ervoor dat alles gebeurt binnen de vooropgestelde timing en het budget, en dit volgens de hoogste normen in kwaliteit wat materialen, uitvoering en afwerking betreft.

Noterman team vacatures

Van start tot finale afwerking staat team Noterman voor je klaar

Onze interieurarchitecten en technisch tekenaars verzorgen jouw persoonlijke interieurontwerp, een bijpassend moodboard en de 2D- en 3D-tekeningen. 

Ter voorbereiding van de realisatie van je nieuwe interieur leiden we de afbraakwerken in de bestaande ruimtes in goede banen. 

Daarna voorzien onze loodgieters en schrijnwerkers alle sanitaire voorzieningen en algemeen schrijnwerk. Voor de perfecte vloer- en tegelwerken zorgt dan weer ons eigen team van vloerders.

 

Noterman Atelier

In het Noterman atelier creëert het team van vakmensen elk meubel op maat. Met precisie, zorg en vakmanschap, in de materialen en kleuren van jouw keuze. 

Ervaren Noterman plaatsers zorgen voor de minutieuze plaatsing van je maatmeubilair en sanitair. 

Uiteindelijk zetten onze schilders en decorateurs de puntjes op de i van elke ruimte. Dankzij hun ervaring in schilderwerken en decoratietechnieken is je droominterieur compleet.


Een showroom vol ervaringen

In onze conceptstores in Oudenaarde en in Knokke beleef je onze visie met alle zintuigen. Meer dan een toonzaal zijn onze showrooms designstudio’s met een groot aanbod aan stalen van kraanwerk, parket, tegels, verfkleuren, natuursteen, keramiek, stoffen enz. Voel zelf de kwaliteit van de materialen, ervaar onze persoonlijke aanpak over een kopje koffie, ontdek onze visie op design aan de hand van inspirerende moodboards. 

Zaakvoerster Lynn geeft je graag een rondleiding doorheen alle mogelijkheden, afwerkingen, technieken en materialen. Ook voor specifieke vragen en advies ben je bij haar aan het goede adres. Welke interieurdromen je ook hebt, bij Noterman vind je het antwoord. 

Om voldoende tijd voor jou en je plannen te kunnen vrijmaken, je onze onverdeelde aandacht te schenken en je in alle veiligheid te kunnen ontvangen, werken we enkel op afspraak. Onze belofte van een 100% persoonlijke aanpak maken we dus van bij de start waar. 

Noterman . Hauwaart 109, B-9700 Oudenaarde . Kustlaan 295-297, 8300 Knokke . +32 55 230 150 . info@noterman.eu . BE 0830.309.409