Baden in luxe

Marmer is weer helemaal de trend! Dit duurzaam materiaal dankt haar populariteit aan haar uniek, kwalitatief en veelzijdig karakter, haar luxueuze en tijdloze eigenschap en de meerwaarde die ze aan de ruimte biedt. 

Het prachtig spel van nude tinten en bijzondere adering van de exclusieve Calacatta marmer verleent deze prachtige badkamer een elegant en bijzonder stijlvol effect. Het geheel oogt rustig, mede door de subtiele tekening van de natuursteen die mooi in open boek werd uitgewerkt in de verschillende interieurelementen.  Deze op en top klassieker combineert perfect met de materialen van nu, als zwart kraanwerk en steellook douchewand.

Naast de rijkelijk aangebrachte Calacatta marmer werd deze majestueuze badkamer van de bijzondere beton ciré techniek voorzien. Het toepassen van deze decoratieve techniek zorgt voor een warme uitstraling en naadloze afwerking. 

Ontdek hier de talrijke voordelen van deze betonstuc techniek. 

Een oase van rust

Laat je inspireren...

Bezoek onze showroom op afspraak

Geïnspireerd door deze prachtige realisatie en benieuwd wat Noterman voor jouw interieur kan betekenen? Bezoek vrijblijvend onze showrooms in Oudenaarde of Knokke.

Graag werken wij enkel op afspraak. Zo krijg je als geïnteresseerde bezoeker onze absolute aandacht die je niet met een toevallige passant moet delen.
Onze adviseurs luisteren graag naar jouw wensen en noden, en leiden je rond doorheen alle mogelijkheden, afwerkingen, materialen en technieken. Ook voor specifieke vragen en advies ben je bij ons aan het juiste adres.

Ontmoet meteen ook je contactpersoon die jou gedurende het volledige project zal begeleiden en adviseren. Zo maken wij onze belofte voor 100% persoonlijke benadering al van bij het eerste contact waar.

Noterman . Hauwaart 109, B-9700 Oudenaarde . Kustlaan 295-297, 8300 Knokke . +32 55 230 150 . info@noterman.eu . BE 0830.309.409