Noterman Blog

Onze nuchtere visie op woontrends, inspirerende bespiegelingen op interieurdesign, noviteiten binnen de Cocoon reeks, nieuws vanuit onze designstudio’s, evenementen, … Dat alles lees je hier!

Noterman opent conceptstore op toplocatie in Knokke-Heist

 

Knokke-Heist is een high-end hotspot rijker. In onze nieuwe designstudio op de Kustlaan kunt u de collecties van het gerenommeerde designmerk in kraanwerk en baden COCOON ontdekken. Kom zeker langs als u plannen heeft om uw badkamer in te richten of uw dressing, slaapkamer of andere interieurruimte een make-over wenst te geven. Een bezoek aan de Noterman conceptstore is trouwens ideaal om te combineren met een heerlijke dag in Knokke-Heist en aan de Belgische kust!

Product in de kijker: beton ciré

 

Naadloos zorgt voor ruimte, sereniteit, rust en minder onderhoud. Met de beton ciré techniek aan te brengen op vloer en wand creëer je uniformiteit en eenheid in je ruimte. Naast haar bijzonder warme en elegante uitstraling, biedt deze betonstuc techniek ook tal van andere esthetische en functionele voordelen. 

Zo kan deze techniek toegepast worden in diverse woonstijlen: van industrieel strak over tijdloos modern tot landelijk en klassiek. Dit mede door het oneindig groot kleurenpalet dat kan worden gepresenteerd.
De beton ciré techniek verleent ook een naadloze afwerking, waardoor het onderhoud vereenvoudigd. (geen voegen)
Deze techniek kan perfect worden toegepast in renovaties, gezien ze ook kan worden aangebracht op de bestaande wand- en vloerbekleding. 
Zijn 100% waterdichtheid eigenschap laat toepassingen in vochtgevoelige ruimtes als de douche toe.

Laat je inspireren door één van onze realisaties in deze techniek. Klik hier

Jouw persoonlijkheid is onze inspiratie

Een 100% persoonlijke aanpak is ons succesrecept. We vertrekken van jouw persoonlijkheid om een interieur te ontwerpen dat perfect bij jouw levensstijl past. In de mooiste, natuurlijke materialen om een leven lang van te genieten. 

Voor ieder van onze projecten stelt onze interieurarchitecte Charlotte dan ook graag een persoonlijk moodboard samen. Een unieke collage van materialen, verftinten, texturen, technieken,… perfect aansluitend bij uw eigen interieurontwerp. Via deze creatieve manier komt jouw nieuw interieur al wat meer tot leven, en groeit het verlangen tot verwezenlijking.  

 

Cocoon wint twee Red Dot Awards

 

COCOON haalde niet één, maar twee van de internationaal befaamde Red Dot Design Awards binnen, en dit in de categorie Product Design. 

Het vrijstaand bad in natuursteen uit de Piet Boon collectie kon de jury bekoren door haar esthetische meerwaarde in een ruimte. 

Het badkranenset JP25 uit de John Pawson reeks viel op door haar simplistisch design.

Nieuwe accessoires binnen de John Pawson-serie By COCOON 

COCOON blijft innoveren! 

Zo creëerde Brits topdesigner John Pawson een serie accessoires als handdoekrekje, kledinghaakje en toiletrolhouder perfect aansluitend bij de gelijknamige kraancollectie. 

De accessoires komen in exact dezelfde afwerkingen als het kraanwerk, als Brushed Gold – Brushed Inox en Dark Grey. Zo ontstaat een evenwichtig geheel die rust en sereniteit in het interieur brengt.

De veelzijdigheid van Solid Surface 

Een droombadkamer die nauwelijks onderhoud vergt, eigentijds en stijlvol oogt en duurzaamheid ademt. Met een afwerking in Solid Surface bundel je deze karakteristieken in één kwalitatief materiaal en krijg je er bovendien nog de slijtvastheid, vochtbestendigheid alsook zijn hygiënische eigenschap en veelzijdigheid bovenop.

De mogelijkheden in kleuren en toepassingen zijn legio, wat maakt dat je zowel je bad, wastafel, doucheruimte als andere elementen in je badkamer kan aankleden met dit uiterst bijzonder materiaal.

Ook in de keuken en andere woonruimtes kent Solid Surface zijn plaatsje! Denk maar aan een tafel- of werkblad, een spatwand, bureau, dressing, etc.

Noterman heeft jarenlange ervaring in de verwerking van Solid Surface, en ontwikkelt graag uw sanitair en meubilair volgens uw wensen in vorm, formaat en kleur.