Design kranen en badcollecties

Noterman is erkend verdeler van de COCOON design kranen en badcollectie in België. Een exclusief assortiment kranen, baden, waskommen en accessoires in duurzame, kwalitatieve materialen en tijdloze ontwerpen van internationaal geprezen designers. De afgelopen jaren ontpopte COCOON zich tot gerenommeerd producent van toekomstige klassiekers. Stukken die een gevoel van geluk oproepen, comfort brengen en persoonlijkheid omarmen.

COCOON werd ontwikkeld als escapistisch antwoord op een hectische levensstijl. Het kleedt een woning aan tot een veilige cocon die rust ademt, inspireert en ruimte geeft voor transformatie en reflectie.

Ontdek de COCOON collecties:

John Pawson

Dé uitvinder van het minimalisme

De befaamde Britse architect John Pawson wordt ook wel eens de vader van de moderne minimalistische architectuur genoemd. Pure eenvoud verheven tot kunst. Na samenwerkingen met grote namen in de modewereld ontwierp John Pawson voor COCOON een eigentijdse collectie bad- en keukenkranen en een elegante serie van baden en wastafels op maat. Elk stuk vakkundig vervaardigd uit de meest bijzondere soorten natuursteen.

De John Pawson collectie staat voor simplistisch, strak kraanwerk met een pure, geometrische vormgeving. Het hoogwaardige roestvrij staal (marine kwaliteit 316) staat garant voor een lange levensduur.
Stuk voor stuk producten die interieurs een exclusieve en tijdloze uitstraling geven.

Piet Boon

Vakmanschap, klasse en comfort

Studio Piet Boon is een van de meest bekende designstudio’s in Nederland, wiens naam en faam de landsgrenzen ver overschreidt. Piet Boon geniet wereldwijd erkenning voor zijn vakmanschap, kwaliteit, visie en geraffineerde designs. De filosofie achter zijn ontwerpen is gebaseerd op functionaliteit, esthetiek en persoonlijkheid.

De COCOON collectie in samenwerking met Piet Boon straalt pure klasse en comfort uit. Ze is ontworpen om de omgeving te verrijken en een harmonieus geheel te vormen dat rust en sereniteit schenkt.

Cocoon lab

Naast samenwerkingen met high-end designers creëert COCOON ook een in-house collectie die uitblinkt in een gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Het eigentijds karakter, de bijzondere materiaalkeuze en de opvallende kleuren typeren deze serie badkuipen, waskommen en accessoires.

Voor de collectie badkuipen en waskommen koos Cocoon voor unieke materialen zoals beton, verschillende soorten natuursteen en solid surface. De accessoires zijn in dezelfde kleuren beschikbaar als de John Pawson en Piet Boon collecties. Ze matchen dus perfect met het design kraanwerk uit deze collecties.

Cocoon Lab Purist Column Natuursteen

Producten in de kijker

John Pawson Kraanwerk in Dark Grey gecobineerd met de Purist Column 

Piet Boon Outdoor Shower
Raw Copper

Cocoon Lab Atlantis Bad Concrete met John Pawson Kraanwerk in Brushed Gold

Noterman_Knokke-43

COCOON in onze showroom

Wil je de COCOON collecties van dichtbij bewonderen? Breng vrijblijvend een bezoek aan onze toonzaal in Oudenaarde of in onze conceptstore in Knokke en ontdek de verschillende reeksen in een aangename en realistische setting. Je ontdekt er de diverse formaten, types en kleurvarianten binnen de COCOON reeks.

Of laat je inspireren aan de hand van de COCOON gids.

Download hier de Cocoon Catalogus