Dubbel doucheplezier

De eigenaars van deze moderne villa, droomden al jaren van een nieuwe badkamer met ruime inloopdouche en dit liefst met 2 regendouches. Gezien hun drukke professionele agenda en sociale activiteiten, zocht dit koppel één aanspreekpunt voor de renovatie van hun badkamer. 

De grote raampartijen zorgen voor een fantastische lichtinval in de ruimte. Om het geheel optisch groter te laten lijken, werd bewust gekozen voor een subtiele marmerlook in de inloopdouche. De betonciré afwerking aan het meubel in combinatie met de geraffineerde kraancollectie van Piet Boon zorgt voor een eigentijds en tijdloos design. 

Naast het kraanwerk  in Brushed Inox van de Piet Boon By Cocoon collectie, werd ook geopteerd voor een ovalen waskom in Solid Surface uit de Cocoon Lab reeks.

Ontdek de volledige Cocoon collectie naar de hand van Piet Boon.
Of laat je inspireren door de Cocoon Lab serie.

Ontmoeting tussen comfort, schoonheid en persoonlijkheid

Gepersonaliseerd moodboard

Bij een uniek ontwerp hoort ook een gepersonaliseerd, inspirerend moodboard dat aansluit bij de wensen en levensstijl van de bouwheer. Voor deze badkamerrenovatie selecteerde onze interieurarchitecte een palet van natuurlijke materialen als natuursteen en katoen gecombineerd met eigentijdse decoratietechnieken en materialen.

                                                  Laat je inspireren…

 
 

Bezoek onze showroom op afspraak

Geïnspireerd door deze prachtige realisatie en benieuwd wat Noterman voor jouw interieur kan betekenen? Bezoek vrijblijvend onze showroom in Oudenaarde of in Knokke.

Graag werken wij enkel op afspraak. Zo krijg je als geïnteresseerde bezoeker onze absolute aandacht die je niet met een toevallige passant moet delen.
Onze adviseurs luisteren graag naar jouw wensen en noden, en leiden je rond doorheen alle mogelijkheden, afwerkingen, materialen en technieken. Ook voor specifieke vragen en advies ben je bij ons aan het juiste adres.

Ontmoet meteen ook je contactpersoon die jou gedurende het volledige project zal begeleiden en adviseren. Zo maken wij onze belofte voor 100% persoonlijke benadering al van bij het eerste contact waar.

Noterman . Hauwaart 109, B-9700 Oudenaarde . Kustlaan 295-297, 8300 Knokke . +32 55 230 150 . info@noterman.eu . BE 0830.309.409