Authentiek kasteel met sterallures

De jonge eigenaars van dit fantastische kasteel, gingen hun droom achterna. Evenementen organiseren in een unieke Castle setting!

Elk hoekje, elke ruimte van het kasteel mocht dat wow – gevoel uitademen, tot zelf in de sanitaire ruimtes! Voor de restyling van deze intieme kamers, kwam bouwvrouw Tala samen met haar schoonzus – architecte – het advies inwinnen van het Noterman team.

Samen zochten we naar de juiste combinatie van materialen, kleuren en texturen, waarbij er een duidelijk contrast voelbaar mocht zijn tussen de damesvertrekken en de herentoiletten.

A litte touch of pink overheerst in the powder room, terwijl het stoere groen van de muren en wandtegels de herentoiletten siert.

De mooiste Carrara marmer werd geselecteerd voor het geraffineerde maatwerk van de wastafels. Deze Italiaanse marmer combineert prachtig met het robuuste karakter van de Belgische Blauwsteen vloertegels.

Kortom, sanitary rooms with castle allure. 

Een eerbetoon aan duurzame en pure materialen

Laat je inspireren...

Showroom Oudenaarde Noterman

Bezoek onze toonzaal op afspraak

Geïnspireerd door deze prachtige realisatie en benieuwd wat Noterman voor jouw interieur kan betekenen? Bezoek vrijblijvend onze showroom in Oudenaarde of in Knokke.

Graag werken wij enkel op afspraak. Zo krijg je als geïnteresseerde bezoeker onze absolute aandacht die je niet met een toevallige passant moet delen.
Onze adviseurs luisteren graag naar jouw wensen en noden, en leiden je rond doorheen alle mogelijkheden, afwerkingen, materialen en technieken. Ook voor specifieke vragen en advies ben je bij ons aan het juiste adres.

Ontmoet meteen ook je contactpersoon die jou gedurende het volledige project zal begeleiden en adviseren. Zo maken wij onze belofte voor 100% persoonlijke benadering al van bij het eerste contact waar.

Noterman . Hauwaart 109, B-9700 Oudenaarde . Kustlaan 295-297, 8300 Knokke . +32 55 230 150 . info@noterman.eu . BE 0830.309.409