100% functioneel . 100% esthetisch

In elk design gaan we op zoek naar de perfecte symbiose tussen functionaliteit en esthetiek. Zo ook in het totaalontwerp van het strakke, moderne interieur van deze nieuwbouwwoning. Op basis van de wensen en dromen van de bouwheer werden de verschillende ruimtes optimaal benut, met oog voor detail in de selectie van materialen en afwerking. 

Een perfect huwelijk van duurzame, kwalitatieve materialen met een hoog comfort en esthetisch gehalte werd gevonden en gezocht.

Blikvanger is ongetwijfeld de Italiaanse kalksteen Pietra Bicci die alom vertegenwoordigd is binnen en buiten de woning. Het veelzijdig en duurzaam karakter van deze natuursteen komt perfect tot zijn recht als gevel-, oprit- en terrasbekleding maar ook als vloer-, trap-, en wandbekleding in de diverse woonruimtes (keuken, living, badkamer, toilet, etc.).

Noterman nam zo goed als de volledige inrichting van deze nieuwbouw op zich. Van maatwerk in vloer- (binnen en buiten) en trapbekleding, over de productie van het maatwerkmeubilair (dressings) tot het ontwerp, productie en plaatsing van de twee badkamers en toiletruimtes.

Onze missie bestaat er in een interieur te creëren waar je je goed en comfortabel voelt en waar je het leven kan leiden die je wilt.

Laat je inspireren...

Bezoek onze showroom op afspraak

Geïnspireerd door deze prachtige realisatie en benieuwd wat Noterman voor jouw interieur kan betekenen? Bezoek vrijblijvend onze showrooms in Oudenaarde of Knokke.

Graag werken wij enkel op afspraak. Zo krijg je als geïnteresseerde bezoeker onze absolute aandacht die je niet met een toevallige passant moet delen.
Onze adviseurs luisteren graag naar jouw wensen en noden, en leiden je rond doorheen alle mogelijkheden, afwerkingen, materialen en technieken. Ook voor specifieke vragen en advies ben je bij ons aan het juiste adres.

Ontmoet meteen ook je contactpersoon die jou gedurende het volledige project zal begeleiden en adviseren. Zo maken wij onze belofte voor 100% persoonlijke benadering al van bij het eerste contact waar.

Noterman . Hauwaart 109, B-9700 Oudenaarde . Kustlaan 295-297, B-8300 Knokke . +32 55.230.150 . info@noterman.eu . BE 0830.309.409