Geometrische vormen verenigd

Geometrische vormen typeren dit eigentijds interieur en fungeren als de perfecte eyecatchers!

Naast het intrigerend spel van kleur, licht en textuur schenken de geometrische vormen een bijzondere warmte en aangename look aan deze gerenoveerde badkamer. Door hun contouren zijn ze opvallend flexibel in te zetten in iedere woonstijl. De rechthoekige vormen van de spiegels en douchewand zorgen voor extra diepte en 3D effect, terwijl de zachte afronding van het bad een zekere tederheid schenkt.

De donkere maatkasten en zwarte accenten in decoratie en verlichting versterken het geheel.

 

 
 

Een mooi voorbeeld van hoe contrasten een natuurlijke balans in het interieur kunnen scheppen.

Laat je inspireren...

Bezoek onze showroom op afspraak

Geïnspireerd door deze prachtige realisatie en benieuwd wat Noterman voor jouw interieur kan betekenen? Bezoek vrijblijvend onze showrooms in Oudenaarde of Knokke.

Graag werken wij enkel op afspraak. Zo krijg je als geïnteresseerde bezoeker onze absolute aandacht die je niet met een toevallige passant moet delen.
Onze adviseurs luisteren graag naar jouw wensen en noden, en leiden je rond doorheen alle mogelijkheden, afwerkingen, materialen en technieken. Ook voor specifieke vragen en advies ben je bij ons aan het juiste adres.

Ontmoet meteen ook je contactpersoon die jou gedurende het volledige project zal begeleiden en adviseren. Zo maken wij onze belofte voor 100% persoonlijke benadering al van bij het eerste contact waar.

Noterman . Hauwaart 109, B-9700 Oudenaarde . Kustlaan 295-297, B-8300 Knokke . +32 55.230.150 . info@noterman.eu . BE 0830.309.409