Gezelligheid troef in deze knusse vakantiewoning

Sofie, de bouwvrouw, weet wat ze wil!

Tijdens onze gesprekken en bij het samenstellen van het moodboard voelden we al snel de spreekwoordelijke klik tussen beide partijen. De gemeenschappelijke voorliefde voor natuurlijke materialen als hout en natuursteen resulteerde al snel in het ontwerp en de totaalrenovatie van deze bekoorlijke vakantiewoning. De charme die de landelijke stijl van de woning uitstraalt past perfect in het plaatje van het Vlaamse Ardennen-landschap.  

Onderhoudsvriendelijkheid was één van de belangrijkste noden voor deze vakantiewoning, om deze reden werd geopteerd voor imitatie blauwsteen en parket (keramiek).

De keuken straalt pure warmte en gemoedelijkheid uit, dé ideale ontmoetingsplaats voor de gasten na een deugddoende wandeling of fietstocht. Het keukenblad is vervaardigd uit composiet met blauwsteenlook, wat onderhoud en esthetiek mooi verbindt. De handmate zelliges (Marrokaanse wandtegeltjes) zorgen voor een aangename en verrassende uitstraling. 

Het stoffen zitmeubilair en de kamerhoge overgordijnen nodigen uit voor een gezellige babbel bij de gashaard of een cosy tv-avond?

In elk van 3 badkamers met ensuite slaapkamer is het comfortabel vertoeven, en heeft toch iedere gast zijn privacy. Het vrijstaande bad, het eenvoudig meubilair met landelijke toets, houtimitatie voor de vloer en de 
linnen gordijnen zorgen voor een luchtige sfeer.

 

Landelijke vakantiewoning: onderhoudsvriendelijk en charmant

Laat je inspireren...

Maak een afspraak in onze showroom

Geïnspireerd door deze prachtige realisatie en benieuwd wat Noterman voor jouw interieur kan betekenen? Bezoek vrijblijvend onze showroom in Oudenaarde of Knokke.

Graag werken wij enkel op afspraak. Zo krijg je als geïnteresseerde bezoeker onze absolute aandacht die je niet met een toevallige passant moet delen.
Onze adviseurs luisteren graag naar jouw wensen en noden, en leiden je rond doorheen alle mogelijkheden, afwerkingen, materialen en technieken. Ook voor specifieke vragen en advies ben je bij ons aan het juiste adres.

Ontmoet meteen ook je contactpersoon die jou gedurende het volledige project zal begeleiden en adviseren. Zo maken wij onze belofte voor 100% persoonlijke benadering al van bij het eerste contact waar.

Noterman . Hauwaart 109, B-9700 Oudenaarde . Kustlaan 295-297, 8300 Knokke . +32 55 230 150 . info@noterman.eu . BE 0830.309.409