Details creëren de perfectie...

Johannis en Trui zijn twee perfectionisten in hart en nieren. Hun nieuwbouwwoning hebben ze bijna volledig zelf afgewerkt. En het resultaat mag er zijn. Voor de laatste ruimte in de woning, wensten ze beroep te doen op de creativiteit en het vakmanschap van team Noterman, die eveneens het perfectionisme hoog in het vaandel dragen.

De naadloze afwerking van corian in de douche, de make-up tafel en de badafwerking, is de absolute topper in deze badkamer. Het maatwerkmeubel vervaardigd in eik fineer, straalt warmte uit, in contrast met het frisse wit van de corian. Zowel de (indirecte) verlichting als de kranen in geborsteld RVS, werden met puur vakmanschap geplaatst, onder het nauwlettend oog van Johannes, die ook technisch sterk op de hoogte is.

Ook voor het kleinste kamertje in huis, ontwierp onze interieurarchitecte een fijn en origineel design, waar de elementen uit de badkamer terugkeren.

Eenvoud siert

Gepersonaliseerd moodboard

Voor deze eigentijdse badkamer koos men bewust voor een sereen, eenvoudig en rustig kleurenpalet. Een tijdloze klassieker die de tand des tijds met gemak zal doorstaan.

Laat je inspireren...

Enkele blije woorden

Na oplevering vond ik de badkamer te mooi om te gebruiken… door het comfortabel ogend ligbad liet ik me toch verleiden de badkamer in gebruik te nemen… Genieten met de grote G, elke dag opnieuw.

Toonzaal_

Bezoek onze showroom op afspraak

Geïnspireerd door deze prachtige realisatie en benieuwd wat Noterman voor jouw interieur kan betekenen? Bezoek vrijblijvend onze showroom in Oudenaarde of in Knokke.

Graag werken wij enkel op afspraak. Zo krijg je als geïnteresseerde bezoeker onze absolute aandacht die je niet met een toevallige passant moet delen.
Onze adviseurs luisteren graag naar jouw wensen en noden, en leiden je rond doorheen alle mogelijkheden, afwerkingen, materialen en technieken. Ook voor specifieke vragen en advies ben je bij ons aan het juiste adres.

Ontmoet meteen ook je contactpersoon die jou gedurende het volledige project zal begeleiden en adviseren. Zo maken wij onze belofte voor 100% persoonlijke benadering al van bij het eerste contact waar.

Noterman . Hauwaart 109, B-9700 Oudenaarde . Kustlaan 295-297, 8300 Knokke . +32 55 230 150 . info@noterman.eu . BE 0830.309.409