John Pawson

Het kenmerkende minimalisme van de gerenommeerde Britse architect John Pawson schenkt elk interieur een pure, simplistische uitstraling.

De collectie bestaat uit een serie strakke, eenvoudige kranen voor badkamers en keukens. Het kraanwerk is vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal (AISI316 marine). Beschikbaar in Brushed Inox, Brushed Gold en Dark Grey, in diverse formaten en types.

De elegante collectie baden en wastafels in kwalitatieve en exclusieve soorten natuursteen toont een intrigerend spel van simpele, gracieuze lijnen en de brute kracht van de natuur. Verkrijgbaar in diverse formaten, types en natuursteensoorten.

Bekijk hieronder alle producten uit de John Pawson By COCOON collectie die je bij Noterman, als erkend verdeler in België, kan terugvinden.   

Kom de serie John Pawson By COCOON bewonderen in onze conceptstores in Oudenaarde of Knokke of laat je inspireren door de COCOON gids.

Beschikbare kleuren - kraanwerk

Brushed Inox

Brushed Gold

Dark Grey

Producten

Wil je meer informatie over de John Pawson by COCOON reeks? Neem dan rechtstreeks contact op met onze Sales Advisors of maak vrijblijvend een afspraak in onze showroom.

Onze showroom

Wil je de John Pawson by COCOON collectie van dichtbij bewonderen? Maak dan een afspraak in de aangename, realistische setting van onze showroom in Oudenaarde of Knokke. Je ontdekt er de collectie in verschillende formaten en kleurvarianten.

Download hier de Cocoon Catalogus