Moderne kinderbadkamer met uitzonderlijk onderhoudsgemak

Voor de onafgewerkte kinderbadkamer in dit nieuwbouwproject, hadden An en Pieter graag het advies van Noterman ingewonnen. De badkamer met douche, bad, dubbele wastafel en toilet moest vooral onderhoudsvriendelijk zijn en een moderne look uitstralen, voor de 3 opgroeiende tieners in huis. De gietvloer in combinatie met het zwarte kraanwerk van Hansgrohe geeft de badkamer een strakke en stoere look.

Het naadloze maatwerk in corian en de douche afwerking in XXL platen van Neolith zorgen voor eindeloos onderhoudsgemak.

Ook voor het gasttoilet deed de bouwheer beroep op Noterman. Met de olijfgroene, Marokkaanse mozaïekjes trekken we een ietwat gedurfde kaart. Een intrigerend experiment van materialen, kleuren en texturen doet zich voor.

Perfecte match van onderhoudsgemak en wooncomfort

Gepersonaliseerd moodboard

Voor dit project opteerde onze interieurarchitecte voor de tijdloze klassieker: wit, grijs en zwart. Het maatwerkmeubilair in lichte fineereik schenkt dit modern interieur een warme uitstraling.

Laat je inspireren...

Enkele blije woorden

Aangename samenwerking met een prachtig eindresultaat. Gebruik van mooie materialen en een afwerking die tot in de puntjes verzorgd is!

Bezoek onze toonzaal op afspraak

Geïnspireerd door deze tijdloze realisatie en benieuwd wat Noterman voor jouw interieur kan betekenen? Bezoek vrijblijvend onze showroom in Oudenaarde of Knokke.

Graag werken wij enkel op afspraak. Zo krijg je als geïnteresseerde bezoeker onze absolute aandacht die je niet met een toevallige passant moet delen.
Onze adviseurs luisteren graag naar jouw wensen en noden, en leiden je rond doorheen alle mogelijkheden, afwerkingen, materialen en technieken. Ook voor specifieke vragen en advies ben je bij ons aan het juiste adres.

Ontmoet meteen ook je contactpersoon die jou gedurende het volledige project zal begeleiden en adviseren. Zo maken wij onze belofte voor 100% persoonlijke benadering al van bij het eerste contact waar.

Noterman . Hauwaart 109, B-9700 Oudenaarde . Kustlaan 295-297, 8300 Knokke . +32 55 230 150 . info@noterman.eu . BE 0830.309.409