Noterman opent conceptstore op toplocatie in Knokke-Heist

Kom de collecties van het internationale designmerk COCOON ontdekken in een inspirerende setting op de Kustlaan.

Knokke-Heist  is een high-end hotspot rijker!
Noterman is een specialist in de renovatie en inrichting van badkamers, dressings en slaapkamers. In hun nieuwe designstudio te Knokke kunt u de collecties van het gerenommeerde designmerk in kraanwerk en baden COCOON ontdekken.

Kom zeker langs op de Kustlaan als u plannen heeft om uw badkamer in te richten of uw dressing, slaapkamer of andere interieurruimte een make-over wenst te geven. Een bezoek aan de Noterman conceptstore is trouwens ideaal om te combineren met een heerlijke dag in Knokke-Heist en aan de Belgische kust!

High-end badkamerrenovatie en interieurinrichting op maat

Perfecte symbiose van esthetiek en functionaliteit

Sinds de coronacrisis hechten mensen veel meer belang aan een woning die volledig is ingericht volgens hun persoonlijke smaak en waar ze zich heerlijk thuis voelen.

Wie op zoek is naar een interieur van hoogstaande kwaliteit, met oog voor duurzame materialen en waar het aangenaam is om te leven, te werken en tot rust te komen, kan zich zeker en vast vinden in de filosofie van Noterman.

Van start tot finale afwerking staat team Noterman voor je klaar

In 2008 richtte Bruno Noterman zijn bedrijf op in Oudenaarde, waar de showroom en het productie-atelier zich vandaag nog steeds bevinden. In de beginfase lag de focus op de verkoop en plaatsing van tegels en maatwerk in natuursteen. Door de jaren heen evolueerde Noterman naar een specialist in de renovatie en inrichting van badkamers, slaapkamers, dressings en andere interieurruimtes.

Een project van Noterman veronderstelt een totaalaanpak: van het gepersonaliseerd ontwerp met passend moodboard en de materiaalkeuze over de productie van het maatwerkmeubilair in het eigen schrijnwerkatelier tot de uiteindelijke afwerking.
Echtgenote en mede-zaakvoerster Lynn De Staercke begeleidt en adviseert de bouwheer en houdt de planning nauwgezet in het oog. Zaakvoerder Bruno Noterman neemt de coördinatie van de professionele vaklui op zich, en waakt over de kwaliteit tijdens de diverse fasen van het project. Deze 100% persoonlijke benadering is onze visie.

Tijdloze luxe, verfijnde kwaliteit, pure vormgeving en natuurlijke materialen

“Wie voor Noterman kiest, is op zoek naar tijdloze luxe, verfijnde kwaliteit, pure vormgeving en natuurlijke materialen. Elk project straalt een complete en persoonlijke aanpak uit, van het ontwerp en de materiaalkeuze over de productie van het maatwerkmeubilair in ons atelier tot de finale afwerking.

Onze interieurarchitecten creëren een persoonlijk ontwerp en passend moodboard voor ieder project. Als klant heb je tijdens het volledige proces slechts één contactpersoon, die steeds beschikbaar is voor advies, over de kwaliteit waakt en de planning nauwgezet opvolgt,” vertelt Bruno Noterman.

“Onze missie is om klanten te begeleiden en om unieke interieurruimtes te ontwikkelen die hun persoonlijkheid weerspiegelen, kwaliteit uitstralen en het leven comfortabeler maken. Kortom: ontwerpen die schoonheid en functionaliteit laten samensmelten in één esthetisch interieur,” aldus Lynn De Staercke.

Ontdek de collecties van het exclusieve designmerk COCOON

In België treedt Noterman op als erkend verdeler van COCOON, een internationale producent van designkranen, baden en badkamermeubilair van topkwaliteit.

Samenwerkingen met bekende ontwerpers als Piet Boon en John Pawson maakt COCOON tot producent van toekomstige designklassiekers. Daarnaast is er COCOON Lab, een in-house collectie van baden, waskommen en accessoires perfect aansluitend bij de andere series.

COCOON werd ontwikkeld als escapistisch antwoord op een hectische levensstijl – iets waartoe velen zich aangetrokken voelen in tijden waar het allemaal sneller moet gaan. Het merk kleedt een woning aan tot een knusse, persoonlijke cocon die geluk oproept, rust ademt en comfort brengt.

COCOON behaalde in 2021 twee van de internationaal befaamde Red Dot Design Awards in de categorie Product Design. Het vrijstaand bad in natuursteen uit de Piet Boon collectie kon de jury bekoren door de esthetische meerwaarde in een ruimte. De badkranenset JP25 uit de John Pawson reeks viel op door het simplistisch design.

Bezoek de inspirerende conceptstore in hartje Knokke

Wilt u de prachtige COCOON-collecties van dichtbij bewonderen? Bent u van plan om uw badkamer of andere interieurruimtes een metamorfose te geven?

Breng dan zeker een bezoek aan onze conceptstore in Knokke-Heist. Hier ontdekt u de COCOON collecties en zoveel meer in een inspirerende setting. Met al uw zintuigen ervaart ude kwaliteit en de schoonheid van de materialen en maakt u kennis met de visie van Noterman op design.

Tips voor een heerlijke dag in Knokke-Heist

Een bezoek aan de designstudio van Noterman is de ideale gelegenheid om er een ontspannend dagje Knokke-Heist van te maken.

1. Kleurrijke gevelkunst op de zeedijk
De Brusselse street art kunstenaar Oli-B stak de gevel van een pand op de Zeedijk 309 in Duinbergen in een nieuw jasje. Je kan er tot eind dit jaar genieten van zijn kleurrijke gevelkunst. Daarna wordt het pand afgebroken en start de bouw van een nieuwbouwproject.
 
2. Driehoeksplein in een fleurig jasje
Het gerenommeerde Belgische bloemenhuis Daniel Ost heeft het Driehoeksplein omgevormd tot een mooie groene long in het stadscentrum. Creatief directeur Nele Ost en haar team creëerden een gestileerde landschapstuin rond het controversiële kunstwerk Rose des Vents van Wim Delvoye.
 
3. Gastronomisch genieten
Knokke-Heist is een toploper op vlak van gastronomie. De badstad kan uitpakken met vijf Michelinsterren: twee voor Bartholomeus (Zeedijk-Heist 267, chef Bart Desmidt ) en één voor Boo Raan (Edward Verheyestraat 17, chef Dokkoon Kapueak), Cuines 33 (Smedenstraat 33, chef Edwin Menue) en Sel Gris (Zeedijk 314, chef Frederik Deceuninck). Uiteraard zijn er nog veel andere adressen om culinair te genieten in Knokke-Heist, voor ieders smaak en budget.
 
4. Shopping, zee en strand
In de Kustlaan en de aangrenzende straten vind je tal van mooie winkels: ideaal voor een gezellige shoppingdag. Natuurlijk mag je de zee en het strand niet missen. Met wat geluk kan je pootjebaden of een frisse duik nemen. Ook bij minder weer is het leuk om aan zee te zijn en een strandwandeling te maken…

Geniet van je dag in Knokke-Heist!

Noterman . Hauwaart 109, B-9700 Oudenaarde . Kustlaan 295-297, 8300 Knokke . +32 55 230 150 . info@noterman.eu . BE 0830.309.409