Een verhaal van high-end interieurs op maat

Interieurs waar het prettig leven, werken en ontspannen is, zijn interieurs waarover tot in het detail is nagedacht. Ze houden rekening met de visie en levensstijl van de bewoner en koppelen die aan de praktische kant van het dagdagelijkse leven en bewegen in huis.

Een interieur dat volledig naar jouw smaak is ingericht en je leven tegelijk makkelijker maakt. Dat is vast iets wat jou aanspreekt. Je laten omringen met natuurlijke, duurzame materialen eveneens. Kwaliteit en functionaliteit die perfect samensmelten met een esthetisch interieur.

Daarvoor staan wij bekend. En daarom ben je hier op de juiste plaats. Bij Noterman.

100 % persoonlijke aanpak . 100 % ontzorgd . 100 % kwaliteit

Noterman: inrichting en renovatie van badkamers, slaapkamers, dressings en totaalinterieurs

Wanneer je Noterman inschakelt voor je interieur, krijg je meer dan een ontwerp en een vlekkeloze uitvoering. Je krijgt het interieur van je dromen, dat je persoonlijkheid, je manier van leven en je wensen verenigt.

Dat doen we voor jou op een heel persoonlijke manier. Van bij het eerste contact staan jij en je interieurdromen centraal. Onze gesprekken vormen de basis voor het unieke ontwerp van je badkamer, slaapkamer, dressing of totaalinterieur.

Uniek hoef je niet met een korreltje zout te nemen. Elk meubel wordt op maat gemaakt, in de materialen en kleuren die jij hebt gekozen. Zo brengen we jouw droominterieur tot leven.

Als erkend verdeler van het kraanwerk en de badcollectie van COCOON voeg je een extra vleugje exclusiviteit toe aan je badkamer of keuken. De COCOON reeksen zijn ontworpen in samenwerking met internationaal befaamde designers en sluiten perfect aan bij onze visie op kwaliteit, design en duurzaamheid.

Badkamerrenovatie-strak-natuursteen

100% persoonlijke aanpak. Dat is onze visie.

Niks zo persoonlijk als je interieur. Net daarom vertrekken we voor het project bij jou. Wat jij belangrijk vindt, welke stijl je voorkeur wegdraagt, welke materialen je verkiest, hoe je leeft en hoe je je voelt, welke activiteiten plaatsvinden in de ruimtes en hoe deze eruit zien en in elkaar overvloeien, …

Zaakvoerster Lynn brengt tijdens kennismakingsgesprekken in onze showroom en in jouw woning in kaart welke materialen, kleuren, texturen enz. jouw voorkeur genieten. Daarbij wordt rekening gehouden met de mogelijkheden van de ruimtes, je levensstijl en de keuze van materialen.

Met deze informatie gaat interieurarchitecte Charlotte aan de slag en creëert ze een persoonlijk, bijpassend moodboard en een eigen ontwerp. Tijdens het volledige traject blijft Lynn optreden als jouw persoonlijke aanspreekpunt die je begeleidt en adviseert, volgt zij ook de volledige planning nauwgezet op en zorgt op tijd voor de nodige bijsturing. 

Van bij het eerste contact – tijdens het vrijblijvende bezoek aan onze showroom – is Lynn op de hoogte van jouw interieurplannen. Zo maken we onze belofte van 100% persoonlijke aanpak onmiddellijk waar. 

Onze waarden

100% ontzorgd

Dat we je alles uit handen nemen, is geen loze uitspraak. Van zodra het ontwerp jouw goedkeuring krijgt, gaan de Noterman planners aan het werk. Een professioneel team van schrijnwerkers krijgt de opdracht het meubilair op maat te maken, ervaren loodgieters bereiden het sanitair minutieus voor en ook schilders en vloerders denken na over de finale afwerking van je ruimtes.

100% kwaliteit

Het interieur van je dromen, daar geniet je jarenlang van. Noterman gebruikt enkel duurzame materialen en technieken van de hoogste kwaliteit. Die staan een nauwkeurige installatie toe en garanderen dat je interieur ook mooi, tijdloos en functioneel blijft.  
Zowel op vlak van materialen als uitvoering en afwerking streven we de hoogste kwaliteitsnormen na.

100% esthetisch, 100% functioneel

Onze visie op interieur draait om een symbiose van functionaliteit en esthetiek. Een perfect huwelijk tussen tijdloze, stijlvolle ruimtes en jouw manier van leven.
De ontwerpers, adviseurs en vakmensen op de werkvloer zetten jouw wensen minutieus om in persoonlijke moodboards, 2D- en 3D-tekeningen, en meubilair op maat. 

Een showroom vol ervaringen

In onze showrooms in Oudenaarde en Knokke beleef je onze visie met alle zintuigen. Meer dan een toonzaal zijn onze showrooms een designstudio met een groot aanbod aan stalen van kraanwerk, parket, tegels, verfkleuren, natuursteen, keramiek, stoffen enz. Voel zelf de kwaliteit van de materialen, ervaar onze persoonlijke aanpak over een kopje koffie, ontdek onze visie op design aan de hand van inspirerende moodboards. 

Zaakvoerster Lynn geeft je graag een rondleiding doorheen alle mogelijkheden, afwerkingen, technieken en materialen. Ook voor specifieke vragen en advies ben je bij haar aan het goede adres. Welke interieurdromen je ook hebt, bij Noterman vind je het antwoord. 

Om voldoende tijd voor jou en je plannen te kunnen vrijmaken, je onze onverdeelde aandacht te schenken en je in alle veiligheid te kunnen ontvangen, werken we enkel op afspraak. Onze belofte van een 100% persoonlijke aanpak maken we dus van bij de start waar.