Piet Boon

Puur vakmanschap, kwaliteit en duurzaamheid gecombineerd in visionaire designs. Als een van de meest befaamde designers ter wereld ontwierp Studio Piet Boon voor COCOON een geraffineerde collectie kranen, baden en waskommen. Elk product straalt pure klasse en comfort uit door een gebalanceerde vormgeving, uniek kleurenpalet en bijzondere materiaalkeuze.

Het kraanwerk van Piet Boon is standaard beschikbaar in Brushed Inox, Raw Copper en Gunmetal Black. Enkele modellen zijn ook verkrijgbaar in Limited Edition Gold.

Ook de baden en wastafels als het badkamermeubilair zijn beschikbaar in diverse materialen en formaten.

Bekijk hieronder alle producten uit de Piet Boon by COCOON collectie, verkrijgbaar bij Noterman als erkend verdeler in België.

Bezoek één van onze conceptstores of laat je inspireren door de COCOON gids.

Beschikbare kleuren - kraanwerk

Brushed Inox

Gold Special Edition

Gunmetal Black

Raw Copper

Producten

Wil je meer informatie over de Piet Boon by COCOON reeks? Neem dan rechtstreeks contact op met onze Sales Advisors of maak vrijblijvend een afspraak in onze showroom.

Onze showroom

Wil je de Piet Boon by COCOON collectie van dichtbij bewonderen? Maak dan een afspraak in de aangename, realistische setting van onze showroom in Oudenaarde of Knokke. Je ontdekt er de collectie in verschillende formaten en kleurvarianten.

Download hier de Cocoon Catalogus