Vacature werf/projectleider

Multitasking en veel verantwoordelijkheden schrikken jou niet af. Je bent een geboren leider die onze projecten van A tot Z opvolgt. Als intermediair waan je je een baan tussen klant, werf, sales, productie, vaklui, onderaannemers en leveranciers. Je bent planmatig en leeft ervoor om anderen te motiveren hetzelfde hoge niveau na te streven als jijzelf. Problemen bestaan voor jou niet, je ziet enkel oplossingen. Kortom: je bent de geknipte projectleider voor onze interieurprojecten.

Wat verwachten we van jou?

Als ervaren projectleider leid je onze interieurprojecten in goede banen, en dit van A tot Z.  Je bent hierbij eindverantwoordelijk voor de volledige coördinatie en opvolging van deze projecten. Je fungeert als belangrijkste aanspreekpunt voor de klant en stelt je als centraal sleutelfiguur op naar interne medewerkers (sales, ontwerp, productie, plaatsing) en externe partijen (onderaannemers, leveranciers). Het aansturen van een team behoort ook tot je takenpakket.

Daarnaast draag je bij tot de opmaak en opvolging van de planning en voorziet het nodige technische advies bij de selectie van de materialen en de uitvoering van het project. Je plaatst bestellingen bij onze leveranciers, volgt deze nauwgezet op en controleert de facturatie. Je zorgt voor een efficiënte werforganisatie en een vlot verloop tot aan de oplevering. Hierbij organiseer je op geregelde basis werfvergaderingen met de diverse partijen.

Naast het beheren van onze kwaliteitsnormen in elke fase van het project, optimaliseer je ook productieprocessen en plaatsings- en afwerkingsmethodes. Hierdoor ontpop je je als rechterhand van de zaakvoerder van Noterman.

Wie ben jij?

Je beschikt over een master of bachelor in een technische richting zoals ingenieur bouwkunde, (interieur)architect of bent gelijkgesteld door ervaring. Je legt de lat hoog voor jezelf en je team. Je bent vooruitziend, oplossingsgericht; stressbestendig en uiterst planmatig. Dankzij je communicatieve vaardigheden motiveer je gemakkelijk je team en communiceer je vlot met je collega’s, leverancier, onderaannemers en de eindklant. Onze voertaal is het Nederlands en we verwachten dus dat jij die taal perfect beheerst. Je kan je ook mondeling en schriftelijk behelpen in het Frans.

Als betrouwbare leidersfiguur stuur je je team dagelijks aan zonder je eigen taken uit het oog te verliezen. Je organisatorische vaardigheden gebruik je om prioriteiten te stellen en nauwgezet te plannen. Je hebt kennis van technisch tekenen en gebruikt dit om helder advies te geven over projectplannen. Ervaring met Topsolid is een pluspunt, geen vereiste. Gezien je vaak de werven zal bezoeken, is een
rijbewijs type B een voorwaarde om in aanmerking te komen voor deze job. 

Wat mag je van ons verwachten?

Je komt terecht in een hecht team en zal meteen de open, no-nonsense manier van communiceren opmerken. We zullen vaak beroep doen op jouw advies en je de ruimte geven om je stempel te drukken. We beseffen dan ook dat het menselijk kapitaal een belangrijke waarde is binnen onze bedrijfsvoering.

Daarnaast zorgen we voor een aantrekkelijke verloning en een pakket extralegale voordelen. We bieden je een vast contract van onbepaalde duur aan voor deze voltijdse job. 
Je standplaats bevindt zich in Oudenaarde, Hauwaart 109. 

Interesse in de job?

Solliciteer dan hier met je cv.

Wie zijn wij?

Noterman is een familiale KMO met Oudenaardse roots,die zich specialiseert in de renovatie en inrichting van high-end badkamers, dressings, slaapkamers en totaalinterieurs. Wij gaan elke keer voor een 100% persoonlijke aanpak. De relatie met onze klanten, leveranciers en collega’s is van goudwaarde. Dat uit zich in respect, vertrouwen en focus op de beste kwaliteit. We nemen elk project volledig in handen: van design over productie tot werkelijke uitvoering en afwerking van het project.
Recent opende Noterman haar tweede conceptstore in het bruisende hart van Knokke.

Noterman . Hauwaart 109, B-9700 Oudenaarde . Kustlaan 295-297, 8300 Knokke . +32 55 230 150 . info@noterman.eu . BE 0830.309.409