A woman touch...

Met 3 dames in huis die perfect weten wat ze willen, kon bouwheer Mario niet anders dan volgen in het concept van deze verfijnde badkamer. Deze totale make-over met op en top vrouwelijke accenten is een fantastische beleving voor iedereen die in deze badkamer vertoeft. De keramische XXL platen zorgen voor een zo goed als naadloze afwerking van de ruime inloopdouche.

Leuk accent in deze eigentijdse badkamer is ongetwijfeld het kraanwerk in bronskleur. Al is de échte blikvanger in deze badkamer met stip de op maat gemaakte make up tafel. Een ware droom voor de ladies des huizes.

Voor de aanpalende, minimalistische toiletruimte in strak wit werd bewust de kaart van ‘less is more’ getrokken. 

Koper kraanwerk als gastvrouw

Laat je inspireren...

Enkele blije woorden

Onze badkamer was aan een dringende renovatie toe na 30 jaar. Via een advertentie kwamen we bij Noterman terecht. Er was een klick, zij wisten bijna onmiddelijk wat we in gedachten hadden. De samenwerking is vlot verlopen, afgewerkt tot in de details . Goede service. Wij zijn echt tevreden.
Dankjewel

Maak een afspraak in onze toonzaal

Geïnspireerd door deze prachtige realisatie en benieuwd wat Noterman voor jouw interieur kan betekenen? Bezoek vrijblijvend onze showroom in Oudenaarde of Knokke.

Graag werken wij enkel op afspraak. Zo krijg je als geïnteresseerde bezoeker onze absolute aandacht die je niet met een toevallige passant moet delen.
Onze adviseurs luisteren graag naar jouw wensen en noden, en leiden je rond doorheen alle mogelijkheden, afwerkingen, materialen en technieken. Ook voor specifieke vragen en advies ben je bij ons aan het juiste adres.

Ontmoet meteen ook je contactpersoon die jou gedurende het volledige project zal begeleiden en adviseren. Zo maken wij onze belofte voor 100% persoonlijke benadering al van bij het eerste contact waar.

Noterman . Hauwaart 109, B-9700 Oudenaarde . Kustlaan 295-297, 8300 Knokke . +32 55 230 150 . info@noterman.eu . BE 0830.309.409