Eindeloze klasse en pure luxe

De marmer Green Velvet schittert met haar rijk kleurenpalet van groen en geeltinten en intrigerend spel van weelderige lijnen en structuren in deze intieme ruimte.

Voor ons is en blijft natuursteen het materiaal bij uitstek dat synoniem staat voor eindeloze klasse, pure luxe en natuurlijke schoonheid. Een absolute meerwaarde voor uw woning, met een ongeëvenaard uniek en duurzaam karakter.

Het COCOON kraanwerk naar de hand van Brits topdesigner John Pawson, in Brushed Gold afwerking, maken dit adembenemend plaatje compleet.

 

Weelderig spel van lijnen, structuren en kleurnuances

Laat je inspireren...

Enkele blije woorden

Van harte bedankt voor het prachtige werk! Jullie zijn/hebben een topteam!

Bezoek onze toonzaal op afspraak

Geïnspireerd door deze prachtige realisatie en en benieuwd wat Noterman voor jouw interieur kan betekenen? Bezoek vrijblijvend onze showroom in Oudenaarde of in Knokke.

Graag werken wij enkel op afspraak. Zo krijg je als geïnteresseerde bezoeker onze absolute aandacht die je niet met een toevallige passant moet delen.
Onze adviseurs luisteren graag naar jouw wensen en noden, en leiden je rond doorheen alle mogelijkheden, afwerkingen, materialen en technieken. Ook voor specifieke vragen en advies ben je bij ons aan het juiste adres.

Ontmoet meteen ook je contactpersoon die jou gedurende het volledige project zal begeleiden en adviseren. Zo maken wij onze belofte voor 100% persoonlijke benadering al van bij het eerste contact waar.

Noterman . Hauwaart 109, B-9700 Oudenaarde . Kustlaan 295-297, 8300 Knokke . +32 55 230 150 . info@noterman.eu . BE 0830.309.409