Vacature interieurplaatser

Als interieurplaatser ben je binnen Team Noterman verantwoordelijk voor de installatie en afwerking van maatmeubilair voor badkamers, slaapkamers, dressings en andere interieurruimtes. Ook algemeen schrijnwerk en de voorbereiding van renovatiewerken behoort tot het takenpakket.

Wat verwachten we van jou?

Als bekwaam vakman ga je voor niks minder dan een perfecte installatie. Je neemt dan ook de verantwoordelijkheid op voor de plaatsing van het maatmeubilair bij onze klanten. Daarbij beheer je nauwgezet onze kwaliteitseisen. Dankzij jouw oog voor detail zorg je telkens weer voor een perfect resultaat.

Wie ben jij?

Een afwisselend takenpakket schrikt jou niet af. Je gaat geen uitdaging uit de weg en weet jouw technische kennis en ervaring vlot te vertalen in een vlekkeloze installatie van maatwerkkasten in verschillende materialen. Je bent trots op je werk en de graad van precisie en afwerking die je hanteert.

Je werkt zonder problemen zelfstandig, of het nu om meubilair voor badkamers, slaapkamers, dressings of andere interieurruimtes gaat. Vernieuwende materialen en technieken betekenen voor jou een kans om je inzicht op de proef te stellen. Je houdt ervan samen te werken met collega’s om het droominterieur van de klant tot leven te wekken.

Je vertrekt van op de standplaats bij Noterman in Oudenaarde naar de klant. Daarom is een geldig rijbewijs type B een voorwaarde voor deze job. Onze klanten en je collega’s spreken Nederlands. We verwachten dan ook van jou dat je vlot Nederlands spreekt, schrijft en begrijpt. 

Wat mag je van ons verwachten?

Je komt terecht in een hecht team en zal meteen de open, no-nonsense manier van communiceren opmerken. We zullen vaak beroep doen op jouw advies en je de ruimte geven om je stempel te drukken. We beseffen dan ook dat het menselijk kapitaal een belangrijke waarde is binnen onze bedrijfsvoering.

Daarnaast zorgen we voor een aantrekkelijke verloning en een pakket extralegale voordelen. We bieden je een vast contract van onbepaalde duur aan voor deze voltijdse job. 
Je standplaats bevindt zich in Oudenaarde, Hauwaart 109. 

Interesse in de job?

Solliciteer dan hier met je cv.

Wie zijn wij?

Noterman is een familiale KMO met Oudenaardse roots, die zich specialiseert in de renovatie en inrichting van high-end badkamers, dressings, slaapkamers en totaalinterieurs. Wij gaan elke keer voor een 100% persoonlijke aanpak. De relatie met onze klanten, leveranciers en collega’s is van goudwaarde. Dat uit zich in respect, vertrouwen en focus op de beste kwaliteit. We nemen elk project volledig in handen: van design over productie tot werkelijke uitvoering en afwerking van het project.
Recent opende Noterman haar tweede conceptstore in het bruisende hart van Knokke.

Noterman . Hauwaart 109, B-9700 Oudenaarde . Kustlaan 295-297, 8300 Knokke . +32 55 230 150 . info@noterman.eu . BE 0830.309.409