Vacature loodgieter

Als loodgieter ben je een onmisbare schakel in het realiseren van droombadkamers voor onze klanten. Wil je jouw talent inzetten voor high-end interieurs? Sta je te popelen om je kennis en ervaring te delen met collega’s? Dan ben jij misschien de loodgieter die wij zoeken!

Wat verwachten we van jou?

Je ervaring als loodgieter zet je in om het sanitair van high-end interieurs van badkamers, toiletruimtes en keukens aan te sluiten. Daarnaast sta je ook in voor het leggen van leidingen en het gebruiksklaar maken van de nieuwe ruimtes. Ook voor de afbraak van de badkamer bij de start van het project sta jij paraat en leid je alles in goede banen.

Samen met een team van bekwame collega’s neem je de verantwoordelijkheid op voor de perfecte afwerking van badkamers, sanitaire plaatsen, keukens en andere interieurruimtes. Je schrikt er dan ook niet voor terug jouw collega’s te adviseren en te helpen tijdens het vloeren en bij het algemeen schrijnwerk. Jouw kennis van elektriciteit is zeker en vast een pluspunt.

Je houdt van een georganiseerd project en ziet erop toe dat alle werkzaamheden op een nette manier verlopen. Jouw enthousiasme voor interieur en klantvriendelijkheid werkt aanstekelijk. Je voelt je dan ook als een vis in het water tussen jouw gedreven collega’s.

Wie ben jij?

Jij bent een loodgieter met enkele jaren ervaring op de teller. Heb je eerder al in de interieursector gewerkt, heb je een streepje voor. Je hebt oog voor detail en legt de lat voor jezelf en anderen heel hoog. Dat is volgens jou de enige manier om klanten het interieur te geven waar ze van dromen. 
Klantgericht ben je absoluut.

Ook voor jouw collega’s ben je een bekwaam en betrouwbaar aanspreekpunt. Met hen samenwerken, geeft jou plezier. Anderzijds trek je je ook zelfstandig uit de slag. Of het nu gaat om een taak die je al vaak hebt gedaan of het om iets nieuws of uitdagend gaat.
Je daagt jezelf elke dag uit om het beste resultaat neer te zetten.

Je hebt een geldig rijbewijs type B en spreekt, schrijft en begrijpt vlot Nederlands. Het eerste omdat je vanuit onze stelplaats in Oudenaarde naar de klant vertrekt, en het tweede omdat Nederlands de voertaal is bij Noterman.

Wat mag je van ons verwachten?

Je komt terecht in een hecht team en zal meteen de open, no-nonsense manier van communiceren opmerken. We zullen vaak beroep doen op jouw advies en je de ruimte geven om je stempel te drukken. We beseffen dan ook dat het menselijk kapitaal een belangrijke waarde is binnen onze bedrijfsvoering.

Daarnaast zorgen we voor een aantrekkelijke verloning en een pakket extralegale voordelen. We bieden je een vast contract van onbepaalde duur aan voor deze voltijdse job. 
Je standplaats bevindt zich in Oudenaarde, Hauwaart 109. 

Interesse in de job?

Solliciteer dan hier met je cv.

Wie zijn wij?

Noterman is een familiale KMO met Oudenaardse roots, die zich specialiseert in de renovatie en inrichting van high-end badkamers, dressings, slaapkamers en totaalinterieurs. Wij gaan elke keer voor een 100% persoonlijke aanpak. De relatie met onze klanten, leveranciers en collega’s is van goudwaarde. Dat uit zich in respect, vertrouwen en focus op de beste kwaliteit. We nemen elk project volledig in handen: van design over productie tot werkelijke uitvoering en afwerking van het project. 
Recent opende Notermaan haar tweede conceptstore in het bruisende hart van Knokke.

Noterman . Hauwaart 109, B-9700 Oudenaarde . Kustlaan 295-297, 8300 Knokke . +32 55 230 150 . info@noterman.eu . BE 0830.309.409