Vacature orderbegeleider

Als gedreven orderbegeleider bijt je je graag vast in de presales uitdagingen van onze organisatie. Je hebt een uitzonderlijke passie voor cijfers en nauwkeurigheid, en kiest resoluut voor een dynamische werkomgeving in de high end interieurbranche. 

Wat verwachten we van jou?

Als orderbegeleider/calculator sta je in voor de kostprijsberekeningen en stel je offertes op aan de hand van de materiaallijsten en voorliggende plannen uitgewerkt door onze technische afdeling en interieurarchitecten. Je fungeert als intermediair tussen ons sales, leveranciers en onze eigen productieafdeling. Vraagt offertes op bij onze bestaande leveranciers, en gaat doelbewust ook op zoek naar nieuwe partners. Plaatsen van bestellingen, de coördinatie en controle hiervan behoort ook tot jouw takenpakket. Je zorgt tevens voor een correcte input van de orders in ons aankoopsysteem.

 

Wie ben jij?

Je bent in het bezit van een bachelor diploma in richting economie/interieurvormgeving of architectuur, of gelijkwaardig door werkervaring.
Je hebt al enkele jaren op de teller, en liefst in de interieurbranche.

Je bent een zelfstandige teamplayer met de wil om resultaten te boeken en de bedrijfsprocessen te optimaliseren.
Nederlands is je moedertaal, maar je kan je ook aardig uitdrukken in het Frans en in het Engels. MS Office kent voor jou nauwelijks nog geheimen en je
bent bereid je in te werken in ons softwareprogramma. 

Je weet van aanpakken, bent stressbestendig en houdt van (nieuwe) contacten onderhouden met klanten, partners en leveranciers.
Je bent gestructureerd, punctueel en cijfermatig bijzonder sterk.

Je werkt vanuit onze showroom en kantoren te Oudenaarde. Makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Wat mag je van ons verwachten?

Je komt terecht in een hecht team en zal meteen de open, no-nonsense manier van communiceren opmerken. We zullen vaak beroep doen op jouw advies en je de ruimte geven om je stempel te drukken. We beseffen dan ook dat het menselijk kapitaal onze grootste rijkdom is.

Daarnaast zorgen we voor een aantrekkelijke verloning en een pakket extralegale voordelen. 
We bieden je een vast contract van onbepaalde duur aan voor deze fulltime job (80% is bespreekbaar). 

 

Interesse in de job?

Solliciteer dan hier met je cv.

Wie zijn wij?

Noterman is een familiale KMO met Oudenaardse roots, die zich specialiseert in de renovatie en inrichting van high-end badkamers, dressings, slaapkamers en totaalinterieurs. Wij gaan elke keer voor een 100% persoonlijke aanpak. De relatie met onze klanten, leveranciers en collega’s is van goudwaarde. Dat uit zich in respect, vertrouwen en focus op de beste kwaliteit. We nemen elk project volledig in handen: van design over productie tot werkelijke uitvoering en afwerking van het project. 
Recent opende Noterman haar tweede conceptstore in het bruisende hart van Knokke.

Noterman . Hauwaart 109, B-9700 Oudenaarde . Kustlaan 295-297, 8300 Knokke . +32 55 230 150 . info@noterman.eu . BE 0830.309.409