Vacature schrijnwerker

Als schrijnwerker ben je binnen Team Noterman verantwoordelijk voor de productie van maatmeubilair voor badkamers, slaapkamers, dressings en andere interieurruimtes. Ook algemeen schrijnwerk en de voorbereiding van renovatiewerken behoort tot het takenpakket.

Wat verwachten we van jou?

Je bent gebeten door interieurs en design. De renovatie en inrichting van high-end interieurprojecten schrikt jou dan ook niet af. Binnen Team Noterman ben je verantwoordelijk voor de productie van maatmeubilair voor badkamers, slaapkamers, dressings, keukens, enz. Daarnaast trek je je ook voor allerhande algemeen schrijnwerk uit de slag.

Ook op vlak van voorbereiding rekenen we op jou. Denk aan de voorbereiding van de renovatie- en inrichtingswerken, de plaatsing van gyprocwanden en spanplafonds, de uitbekleding van veluxramen, de doorvoeringen van daken voor o.a. ventilatie enz.
Je merkt het meteen: als schrijnwerker bij Noterman krijg je een afwisselend takenpakket voorgeschoteld.

Wie ben jij?

Dankzij je oog voor detail en hoge kwaliteitseisen ben je trots op elk project waaraan je meewerkt. Je legt de lat hoog voor jezelf en je collega’s. Je bent een betrouwbaar aanspreekpunt voor je collega’s, zowel in ons eigen atelier in Oudenaarde als op verplaatsing bij klanten.

Je hebt minstens twee jaar ervaring als schrijnwerker in de interieursector. Daarnaast beschik je over een geldig rijbewijs type B om verplaatsingen naar klanten te maken. Je spreekt, schrijft en begrijpt Nederlands, de voertaal bij Noterman. 

Je houdt van een afwisselend takenpakket en werkt graag samen met collega’s aan een project. Daarnaast ben je ook graag zelfstandig bezig. Wanneer het project het vraagt, sta je je collega’s met raad en daad bij. Jullie hebben hetzelfde doel: het droominterieur van de klant tot leven brengen.

Wat mag je van ons verwachten?

Je komt terecht in een hecht team en zal meteen de open, no-nonsense manier van communiceren opmerken. We zullen vaak beroep doen op jouw advies en je de ruimte geven om je stempel te drukken. We beseffen dan ook dat het menselijk kapitaal een belangrijke waarde is binnen onze bedrijfsvoering.

Daarnaast zorgen we voor een aantrekkelijke verloning en een pakket extralegale voordelen. We bieden je een vast contract van onbepaalde duur aan voor deze voltijdse job. 
Je standplaats bevindt zich in Oudenaarde, Hauwaart 109. 

Interesse in de job?

Solliciteer dan hier met je cv.

Wie zijn wij?

Noterman is een familiale KMO met Oudenaardse roots, die zich specialiseert in de renovatie en inrichting van high-end badkamers, dressings, slaapkamers en totaalinterieurs. Wij gaan elke keer voor een 100% persoonlijke aanpak. De relatie met onze klanten, leveranciers en collega’s is van goudwaarde. Dat uit zich in respect, vertrouwen en focus op de beste kwaliteit. We nemen elk project volledig in handen: van design over productie tot werkelijke uitvoering en afwerking van het project.
Recent opende Noterman haar tweede conceptstore in het bruisende hart van Knokke.

Noterman . Hauwaart 109, B-9700 Oudenaarde . Kustlaan 295-297, 8300 Knokke . +32 55 230 150 . info@noterman.eu . BE 0830.309.409