Sereniteit troef

Met dit charmant project vormde Noterman een pastorij in de Vlaamse Ardennen om tot een aangename en lichtrijke gezinswoning voor de bouwheer, zijn echtgenoot en hun 3 opgroeiende zonen. Zachte aardetinten en natuurlijke materialen typeren het interieur en gaan naadloos over in mekaar. 

Het authentieke karakter aan de buitenzijde vervlecht mooi met de moderne high-end designklasse van het interieur. Sereniteit is het woord voor dit tijdloos interieur met aarde tinten van vloeren en wandafwerking, verlichting en raamdecoratie. De bronzen en zwarte accenten zorgen voor een luxe uitstraling.

Een perfect huwelijk tussen esthetiek en functionaliteit is voelbaar in deze landelijke woning, zowel in de interieurafwerking als in de aanleg van de uitgebreide tuinen rondom.

Het verhaal achter de luxueuze badkamer rijkelijk voorzien van de prachtige Calacatta marmer, leest u hier.

 

Afgewerkt tot in het kleinste detail

Gepersonaliseerd moodboard

Het gebruik van warme, natuurlijke materialen als puur eikenhout, Italiaanse marmer (Pietra dei Medici), fluwelen stoffering, … zorgen voor een serene, tijdloze uitstraling getypeerd door een pure vormgeving.

Laat je inspireren...

Bezoek onze toonzaal op afspraak

Geïnspireerd door deze prachtige realisatie en benieuwd wat Noterman voor jouw interieur kan betekenen? Bezoek vrijblijvend onze showroom in Oudenaarde of Knokke.

Graag werken wij enkel op afspraak. Zo krijg je als geïnteresseerde bezoeker onze absolute aandacht die je niet met een toevallige passant moet delen.
Onze adviseurs luisteren graag naar jouw wensen en noden, en leiden je rond doorheen alle mogelijkheden, afwerkingen, materialen en technieken. Ook voor specifieke vragen en advies ben je bij ons aan het juiste adres.

Ontmoet meteen ook je contactpersoon die jou gedurende het volledige project zal begeleiden en adviseren. Zo maken wij onze belofte voor 100% persoonlijke benadering al van bij het eerste contact waar.

Noterman . Hauwaart 109, B-9700 Oudenaarde . Kustlaan 295-297, 8300 Knokke . +32 55 230 150 . info@noterman.eu . BE 0830.309.409