Pure verwennerij voor lichaam en geest

Compleet onthaasten, herbronnen en volledig zen worden na een drukke werkdag… deze wellness ruimte  – gelegen in het idyllische Flobecq – voldoet volledig aan de vraag van onze bouwheer. Een intieme ruimte waar de natuur zich in verschillende vormen en toepassingen laat zien.

Hoofdrolspeler is ongetwijfeld de Belgische Blauwe Hardsteen die zowel op de vloer, het werkblad als op de wand (in opus incertum) wordt toegepast.

Noterman stond in voor het plaatsen van de arduin, in gevlamde afwerking, rond het inox zwembad. Alsook voor de afwerking van de twee inloopdouches en de installatie van de sanitaire toestellen. De combinatie met de in hout afgewerkte wanden en de open mezzanine stralen pure luxe uit. 

Het natuurlijk effect van de ruimte wordt extra kracht bijgezet door de in houten afgewerkte wanden en de mooie lichtinval van de grote glaspartijen.

 

Een ode aan onze Belgische trots... de Blauwe Hardsteen

Laat je inspireren...

Bezoek onze showroom op afspraak

Geïnspireerd door deze prachtige realisatie en benieuwd wat Noterman voor jouw interieur kan betekenen? Bezoek vrijblijvend onze showrooms in Oudenaarde of Knokke.

Graag werken wij enkel op afspraak. Zo krijg je als geïnteresseerde bezoeker onze absolute aandacht die je niet met een toevallige passant moet delen.
Onze adviseurs luisteren graag naar jouw wensen en noden, en leiden je rond doorheen alle mogelijkheden, afwerkingen, materialen en technieken. Ook voor specifieke vragen en advies ben je bij ons aan het juiste adres.

Ontmoet meteen ook je contactpersoon die jou gedurende het volledige project zal begeleiden en adviseren. Zo maken wij onze belofte voor 100% persoonlijke benadering al van bij het eerste contact waar.

Noterman . Hauwaart 109, B-9700 Oudenaarde . Kustlaan 295-297, B-8300 Knokke . +32 55.230.150 . info@noterman.eu . BE 0830.309.409